GDPR - Green Oak

Prejsť na obsah
Ochrana osobných údajov

1.1      Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov a v súlade Nariadením Európskeho parlamentu a Rady EÚ 2016/679 (ďalej len „GDPR“). Pre účely Všeobecných obchodných podmienok poskytovateľa sa v zmysle týchto podmienok osobou, ktorej osobné údaje sú spracúvané, rozumie „dotknutá osoba“.
1.2      Poskytovateľ prehlasuje, že osobné údaje registrovanej osoby slúžia na účely uzatvorenia, plnenia, príp. vykonávania zmien v zmluve uzavretej na diaľku, ktorú uzatvára objednávateľ s poskytovateľom a tieto neposkytuje tretej osobe, s výnimkou štátnych orgánov v prípade kontroly.
1.3      Poskytovateľ vyhlasuje, že vo vzťahu k spracovávaniu osobných údajov dotknutých osôb sa nebudú uplatňovať rozhodnutia založené na výlučne automatizovaných prostriedkoch spracovávania osobných údajov a ani tzv. profilovanie v zmysle článku 22 ods. 1 a 4 GDPR.
1.4      Poskytovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám. Povinnosťou poskytovateľa je oznámiť každé podstatnejšie narušenie či únik osobných údajov Úradu na ochranu osobných údajov, a to najneskôr do 72 hodín od zistenia takéhoto bezpečnostného incidentu.
1.5.     Dotknutá osoba má pri podozrení o neoprávnenom spracovaní jej osobných údajov poskytovateľom právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky (www.dataprotection.gov.sk).
1.6      Dotknutá osoba môže využiť svoje práva a poskytovateľa požiadať o bezplatné získanie informácií o svojich osobných údajoch, ktoré poskytovateľ spracúva, opravu, vymazanie svojich osobných údajov alebo o ich prenos.
1.7      Osobnými údajmi, ktoré poskytovateľ spracúva sú:
- meno a priezvisko,
- adresa trvalého pobytu,
- telefónne číslo,
- e-mail.
1.8      Podrobnejšie sú práva dotknutej osoby, ako aj účel a spôsob spracúvania osobných údajov uvedené v osobitnom predpise na stránke prevádzkovateľa.
1.9      Portál prevádzkovateľa využíva údaje cookies len pre štatistické účely. Údaje cookies v anonymnej podobe nie je možné použiť pre jednoznačnú identifikáciu dotknutej osoby. Údaje cookies slúžia predovšetkým pre zjednodušenie vyhľadávania, nastavenie ponúk či iné užívateľské využitie. V prípade, že si používateľ neželá tieto údaje používať, môže používanie cookies odmietnuť, zablokovať ich, alebo jestvujúce údaje vo svojom počítači zmazať. Môže tak vykonať v nastavení svojho webového prehliadača. Ďalšou z možností je stránka http://www.networkadvertising.org/choices/.
Návrat na obsah